Burdinolak : dibulgazio teknikoa [DBH, 2. zikloa eta Batxilergoa] - Arbide, Ignacio; Aznar, Javier; Urcelay, Jose Mari; Ugarte, Jose Luis; Salmerón, Manuel ([Legazpi] : Burdinola, 2000)
Txostenak informazio zabala eta zehatza eskaintzen du ikuspegi historiko eta teknikoaren alorretan: bertan azaldutako informazioa labur biltzen duen ikasleei zuzendutako galdeketak osatzen du liburuxka. Materiala DBH2 2.zikloko eta Batxilergoko ikasleei zuzenduta dago.
Bibliografia: 34. or.
DBH, 3. eta 4. mailak
Batxilergoa
Keywords: Legazpiko Burdin Museoa; Museoak eta hezkuntza; Burdinolak; Erreferentzia-materialak; Ikasmaterial osagarriak