Burdinolak : dibulgazio teknikoa [DBH, 2. zikloa eta Batxilergoa] / [egileak, Ignacio Arbide, Jabier Aznar eta Jose Mari Urcelay ; itzulpena, Jose Luis Ugarte ; marrazkiak, Manuel Salmerón] - Arbide, Ignacio (Burdinola, 2000)
Txostenak informazio zabala eta zehatza eskaintzen du ikuspegi historiko eta teknikoaren alorretan: bertan azaldutako informazioa labur biltzen duen ikasleei zuzendutako galdeketak osatzen du liburuxka. Materiala DBH2 2.zikloko eta Batxilergoko ikasleei zuzenduta dago.