Burdinolak : material didaktikoa [DBH, 2. zikloa] - Urkiola, Mertxe; Ugarte, Jose Luis; Salmerón, Manuel ([Legazpi] : Burdinola, 2000)
Burdinolen inguruko oinarri historikoak eta lantegiko elementu nagusien deskribapena eskaintzen da lan honetan, bisitan zuzen zuzenean ikusten dutenak. Bukaeran, txostenean adierazitakoa labur biltzen da ikasleei zuzendutako galdeketa baten bidez. Materiala DBH 1. zikloko ikasleei zuzenduta dago.
Bibliografia: 18. or.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Legazpiko Burdin Museoa; Museoak eta hezkuntza; Burdinolak; Erreferentzia-materialak; Ikasmaterial osagarriak