Burdinolak : material didaktikoa [DBH, 2. zikloa] / [testuak, Mertxe Urkiola ; itzulpena, Jose Luis Ugarte ; marrazkiak, Manuel Salmerón] - Urkiola, Mertxe (Burdinola, 2000)
Burdinolen inguruko oinarri historikoak eta lantegiko elementu nagusien deskribapena eskaintzen da lan honetan, bisitan zuzen zuzenean ikusten dutenak. Bukaeran, txostenean adierazitakoa labur biltzen da ikasleei zuzendutako galdeketa baten bidez. Materiala DBH 1. zikloko ikasleei zuzenduta dago.