Lingolang: gure herriko hizkuntzak - Euskaltzaleen Topagunea (; Euskaltzaleen topagunea, 2017)
Gure herrietako hizkuntza aniztasuna erakutsi nahi du Lingolang-ek, euskaraz gain, beste hainbat hizkuntza hitz egiten baitira gure eskola, kale eta auzoetan. Aberastasun hori biltzeko, hizkuntza bakoitzari buruzko informazioarekin batera, herriz herri jaso ditugun oinarrizko hitzak ezagutu eta entzun ahal izango dituzue hemen. Mila esker zuen hizkuntzak erakutsi dizkiguzuen guztiei!
Keywords: Hizkuntza-aniztasuna; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak