Ipuinak - Aresti, Gabriel (1933-1975) (Donostia : Gipuzkoako Aurrezki Kutxa Probintziala, 1981)
Jakin sortan Arestiren sei ipuin biltzen dira. Arestiren ipuingintza osoa 1957 eta 1962 urteak mugatzen duten epean argitaratzen da eta liburu honetara biltzen diren sei ipuinak osatzen dute.
Keywords: Helduentzako Literatura