Churun-Meru (El Salto del Angel) - Madinabeitia, Adolfo; Gálvez, J. (Vitoria-Gasteiz : Artez, 1992)
Venezuelako Guayanan, ohianean ezkutatuta, Churun-Meru izeneko tepui erraldoian, El salto del Angel. 1990. urtean, A. Madinabeitiak eta J. Gálvezek, bide berria ireki zuten, urjauziaren parean pareta desplomatuan.
Keywords: Eskalada; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak