Churun-Meru (El Salto del Angel) / Adolfo Madinabeitia, J. Gálvez - Madinabeitia, Adolfo (Artez, 1992)
Venezuelako Guayanan, ohianean ezkutatuta, Churun-Meru izeneko tepui erraldoian, El salto del Angel. 1990. urtean, A. Madinabeitiak eta J. Gálvezek, bide berria ireki zuten, urjauziaren parean pareta desplomatuan.