Amin Brakk / Adolfo Madinabeitia, Juan Miranda : Ruta Namkor - Madinabeitia, Adolfo; Miranda, Juan (Artez, 2001)
2000. urteko udan Adolfo Madinabeitiak eta Juan Mirandak, Apo Mohamad lagun, bide berri bat ireki zuten Amin Brakk erraldoiaren mendebaldeko paretan. Ikusentzunezko honetan, urratsez urrats, hirukotearen ibilerak kontatzen dira, Islamabadetik Aminen gailurreraino eta Kandera itzulera.