Matematikak [bideoz] OHO : Estatistika III - Alzola, Mari Karmen; Arrizabalaga, Karmelo; Ezenarro, Belen; Iraolagoitia, J. M.; Munduate, Koro; Barruetabeña Barruetabeña, Sabin; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A, 1990)
Helburua: Segida estatistiko batetan bai zentralizazio neurriek eta bai sakabanatze neurriek dituzten ezaugarri estatistikoak bereiztu.
Batazbestekoa. Mediana. Moda. Bidetartea. Batazbesteko Desbidazioa, Bariantza. Desbidazio Tipikoa.
OHO
EIMA Programa 1988
Batuaz eta bizkaieraz
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak