Matematikak [bideoz] OHO : Estatistika III / egileak, Mari Carmen Alzola, Sabin Gorrotxategi; laguntzaileak itzulpenetan, Ramon Etxebarria ... [et al.] ; grabaketan, Mari Carmen Alzola (bizkaieraz), Koro Munduate (batuaz) - Alzola, Mari Karmen (Matematikak OHO (Ibaizabal), 1990)
Helburua: Segida estatistiko batetan bai zentralizazio neurriek eta bai sakabanatze neurriek dituzten ezaugarri estatistikoak bereiztu.