Matematikak OHO 24.- Estatistika II - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Estatistika kontzeptuak grafikoki adierazten ikasi.
Diagrama Lineala. Barrazko Diagrama. Histograma. Maiztasun Poligonoa. Sektorezko Diagrama. Puntuzko Diagrama. Piktograma.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak