Matematikak OHO 23.- Estatistika I - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Estatistika munduko lehen kontzeptuak ezagutu.
Kolektiboa. Lagina. Ezaugarriak. Kalkulu Estatistikoa. Aldagai Estatistikoak.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak