Matematikak OHO 22.- Bigarren mailako funtzioak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Funtzio hauen berezitasunak ezagutu eta dagozkien adierazpen grafikoak egiten ikasi.
Bigarren Mailako Funtzioa. Berezitasunak Funtzio Ezosoa. Funtzio Osoa. Simetria Ardatza. Erpina.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak