Matematikak OHO 21.- Bigarren Mailako Ekuazioak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Bigarren mailako ekuazioak ezagutu eta hauetatik atera daitezkeen propietateak eta aplikazioak aztertu.
Bigarren Mailako Ekuazioa. Kasu berezia. Formula orokorra. Bigarren Mailako ekuazioaren askapena. Aplikazioak.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak