Matematikak OHO 20.- Polinomioekin eragiketak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Polinomio eragiketetan automatismoak lortu.
Polinomioen Batuketa eta Kenketa. Polinomioen Biderkaketa. Adierazpen nabarigarriak. Polinomioen Zatiketa. Rufiniren araua.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak