Matematikak OHO 19.- Polinomioak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Polinomioen kontzeptu ezberdinak ezagutu.
Monomio baten aldagaia. Polinomio baten aldagaia. Gai askea. Monomio baten maila. Polinomio osoa. Polinomio ordenatua. Polinomioen Batuketa. Polinomioen Kenketa.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak