Matematikak OHO 18.- Erroketa - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Erroak erabiliaz eragiketa ezberdinak egiten jakin.
Erro baten adierazitako eragiketak Erro ikurretik faktoreak atera eta sartu. Monomioen erroketa. Antzeko errokariak. Razionalizazioa.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak