Matematikak OHO 17.- Proportzionaltasunaren aplikazioak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Proportsionaltasuna aplikatzen jakin eguneroko buruketak askatzerakoan.
Hirukotearen erregela bakuna. Hirukotearen erregela konposatua. Portzentaia. Banaketa proportzionala. Interes bakuna.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak