Matematikak OHO 16.- Proportzionaltasuna I - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Proportzionaltasun kontzeptua eta honen berezitasunak ezagutu.
Proportzionaltasun kontzeptua. Proportzionaltasun zuzenak eta alderantzizkoak. Arrazoiak. Proportzioak.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak