Matematikak OHO 15.- Lehen mailako ekuazio eta ekuazio sistemak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Ekuazioak eta sistemak askatzeko pausuak ondo jarraituz, eguneroko bizitzatik, lehen mailako ekuazio eta sistemen bidez asmakizunak burutu.
Lehen mailako ekuazioak. Lehen mailako sistemen askapena. Aplikazioak.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak