Matematikak OHO / egileak, Mari Carmen Alzola, Sabin Gorrotxategi; itzulpenetan, Ramon Etxebarria ...[et al.] - Alzola, Mari Karmen (Matematikak OHO (Ibaizabal), 1990)
Helburua: Ekuazioak eta sistemak askatzeko pausuak ondo jarraituz, eguneroko bizitzatik, lehen mailako ekuazio eta sistemen bidez asmakizunak burutu.