Matematikak OHO 14.- Ekuazioak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Ekuazioa ezagutu eta zehaztasun guztiz aztertzeko gai izan.
Berdintza, identitatea eta baliokidetasuna. Ezezaguna, maila, atalak eta gaiak. Berdintzen eraginkortasuna.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak