Matematikak OHO 13.- Adierazpen algebraikoak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Biderkaketan oinarrituz, berreketa kontzeptura heldu.
Adierazpen algebraikoa. Monotomia eta Polinomioa. Antzeko gaiak. Taldekatze ikurrak. Faktore komuna.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak