Matematikak OHO 12.- Koordenatu ardatzak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Adierazpen grafikoa menperatuz puntu ezberdinak kokatzen eta irakurtzen jakin.
Abzisak eta Ordenatuak. Koordenatu ardatzak. Puntu eta kuadrantea.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak