Matematikak OHO 10.- Zenbaki negatiboak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Bizitza arrunteko egoera ezberdinetan oinarrituz, zenbaki negatibo kontzeptua menperati eta eurokaz eragiketak egiten jakin.
Zenbaki negatiboa. Batuketa. Kenketa. Biderkaketa. Zatiketa.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak