Matematikak OHO / egileak, Mari Carmen Alzola, Sabin Gorrotxategi; itzulpenetan, Ramon Etxebarria ...[et al.] - Alzola, Mari Karmen (Matematikak OHO (Ibaizabal), 1990)
Helburua: Bizitza arrunteko egoera ezberdinetan oinarrituz, zenbaki negatibo kontzeptua menperati eta eurokaz eragiketak egiten jakin.