Matematikak OHO 8.- Berreketak II - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Berreketen oinarrizko kontzeptua finkatu eta eragiketa ezberdinak egiten ikasi.
Oinarri berdineko berreketen biderkaketa. Oinarri berdineko berreketen zatiketa. Biderkaketa baten berreketa. Berreketa baten berreketa.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak