Matematikak OHO 7.-Berreketak I - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Bidekaketan oinarrituz, berreketa kontzeptura heldu.
Kontzeptua: Berreketaren zatiak, idazkera eta irakurketa. Zenbakizko balioa edo berredura. Deskonposaketa polinomikoa.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak