Matematikak OHO / egileak, Mari Carmen Alzola, Sabin Gorrotxategi; itzulpenetan, Ramon Etxebarria ...[et al.] - Alzola, Mari Karmen (Matematikak OHO (Ibaizabal), 1990)
Helburua: Bidekaketan oinarrituz, berreketa kontzeptura heldu.