Matematikak OHO 6.- Zatikiekin eragiketak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Zatikiekin eragiketak egiten ikasi eta buruketetan aplikatzen jakin.
Batuketa. Kenketa. Biderketa. Zatiketa.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak