Matematikak OHO 5.- Zatikiak I - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburuak: Zatikien kontzeptu orokorra definitu eta behar den bezala interpretatzen jakin.
Zatiki kontzeptua eta irakurketa. Idazkera eta zatikigaiak. Zatiki baliokideak eta laburtezinak. Adierazpen grafikoak.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak