Matematikak OHO 4.- Zatigarritasuna II - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: zatigarritasun kontzeptuan oinarrituz zatitzaile komunetako handiena eta anizkoitz komunetako txikiena ezberdintzen jakin.
Zenbaki baten deskonposaketa faktore lehenetan. Zatitzaile Komunetako Handiena. Anizkoitz Komunetako Txikiena.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak