Matematikak OHO 3.- Zatigarritasuna I - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Zenbaki arrunten zatigarritasun kontzeptua ulertzeko gaitasuna, beraren esagunrak, aplikazioak eta automatiskoak ezagutuz.
Zenbaki baten anizkoitza. Zenbaki baten zatitzailea eta zenbaki zatitzailea. Zenbaki konposatua eta zenbaki lehena. Zatigarritasun irizpideak.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak