Matematikak OHO 1.- Neurrien adierazpenak [Bizkaieraz] - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Magnitude bakoitzeko unitateak eta beraien arteko erlazioak ezagutu eta behar den bezala erabili.
Luzera. Edukiera. Masa. Azalera. Nekazala. Bolumena. Denbora.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak