Ipuin arinak - Gorostiza, Jabier; Amorrortu, Sorkunde (Bilbao : Labayru ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, 1989)
Ipuin arinen bildumea egin gura izan dau autoreak. Ipuinak hasi orduko amaitu egiten diranak eta, gehienetan, akabera harrigarrikoak. Umore baltza ugari.
Keywords: Helduentzako Literatura