Ipuin arinak / Jabier Gorostiza ; [irudiak, Sorkunde Amorrortu] - Gorostiza, Jabier (Galburua (Labayru Ikastegia), 1989)
Ipuin arinen bildumea egin gura izan dau autoreak. Ipuinak hasi orduko amaitu egiten diranak eta, gehienetan, akabera harrigarrikoak. Umore baltza ugari.