Poliki-Poliki - Deneux, Xavier ([Donostia] : Ttarttalo, 2016)
Txori baten bizitza kontatzen duen puzzle-liburua da "Poliki-poliki". Bidaia luze baten ondoren, txoria zuhaitz baten gainean pausatzen da, adiskide bat topatzen du, elkarrekin habia bat eraikitzen dute eta txorikumeak hazten dituzte. Baina txorikume horiek ere pixkanaka handitu egiten dira, eta euren kaxa hegan hasten dira, gurasoen kabia uzten duten arte.
4 urte arte (Urdina)
Petit a petit. Euskaraz.
Keywords: Txoriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak