Estatistika eta probabilitatea [Matematika 4. DBH] / Consolación Ruiz Gil ; itzulpena, Eider Antxustegi-Etxarte Aranaga... [et al.] - Ruiz Gil, Consolación (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, 2012)
Hamabostaldi honetan, hau ikasiko duzu: Datuak jasotzen azterketa estatistiko bat egiteko. Datuak antolatzen maiztasun absolutuko eta erlatiboko tauletan. Hainbat grafiko estatistiko egiten, eta interpretatzen. Barra diagramak, lerro poligonalak, sektore diagramak. Gertaerak bereizten ausazko esperimentuetan. Probabilitate errazak kalkulatzen.