Zenbaki errealak [Matematika 4. DBH] / José Luis Alonso Borrego - Alonso Borrego, José Luis (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate hontetan, modu interaktiboan, zenbaki errealen zuzena osatu eta hauen adierazpena eta ordena landuko ditugu. Arrazionaletatik hasi eta irrazionaletararte ailegatuko gara. Bestalde, eguneroko bizitzako egoeretan erabiltzen ditugun zenbakiak askotan, beste batzuen hurbilketak baino ez dira eta kasu hauetan egindako erroreak nola neurtu ikusiko dugu.