Trigonometria [Matematika 4. DBH] - García Cebrian, Maria José; Ruiz Gil, Consolación (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate honetan, modu interaktiboan, alde eta angeluen arteko erlazioa aztertuz arrazoi trigonometrikoetara helduko gara, arrazoien arteko erlazio eta berdintzak ikusi eta hauen ekarpena triangeluetara laburgarri diren problemen ebazpenera ikusiko dugu.
DBH, 4.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak