Antzekotasuna [Matematika 4. DBH] / Consolación Ruiz Gil - Ruiz Gil, Consolación (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate honetan, modu interaktiboan, antzekotasunaren ikuspegi geometrikoa landuko dugu, bi irudi noiz diren antzekoak, irudi erregularrak triangeluetan banatu eta teorema garrantzitsuenak emango ditugu. Problemen ebazpenetan, antzekotasun arrazoiaren kontzeptua erabiliko dugu luzera, azalera eta bolumenak lantzeko. Eta azkenik eskalak landuko ditugu.