Ekuazioak eta sistemak [Matematika 4. DBH] / Miguel Angel Cabezón Ochoa - Cabezón Ochoa, Miguel Angel (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate honetan, modu interaktiboan, 2. mailako ekuazioak eta 2. mailakoetara laburtu daitezkeenak landuko dira. 2. mailako ekuazio-sistemak ere ikusiko ditugu.