Inekuazioak [Matematika 4. DBH] / José Luis Alonso Borrego - Alonso Borrego, José Luis (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate honetan, modu interaktiboan, inekuazioak landuko ditugu maila errazetik hasiz eta maila konplexuagora ailegatu arte. Modu eraikor batean 1.mailako inekuazioetatik abiatuz, inekuazio-sistemak eta 2. mailako inekuazioak landuko dira. Ondoren, inekuazioen esanahiaren esangura grafikoa eta geometrikoa ikusi eta azkenengo atalean problemen ebazpenerako aplikazioak ezagutuko ditugu.