Funtzio polinomikoak [Matematika 4. DBH] / Consolación Ruiz Gil eta Maria José García Cebrian - Ruiz Gil, Consolación (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate honetan, modu interaktiboan, 2. mailararteko funtzio polinomikoak landu eta hauen propietateak eta grafikoak aztertuko ditugu erroen biderkaketa bezala adieraztera eramango gaitu.