Polinomioak [Matematika 4. DBH] / Consolación Ruiz Gil - Ruiz Gil, Consolación (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate honetan, modu interaktiboan, polinomioen arteko eragiketak birpasatu eta identitate nabariei erreparatuko diegu. Ruffiniren erregela eta honen eragina Hondarraren teoreman ikusiko ditugu. Guzti honek polinomioen faktorizaziora eta polinomioak bere erroen biderkaketa bezala adieraztera eramango gaitu.