Potentziak eta errotzaileak [Matematika 4. DBH] (Hezkuntza ministerioa, 2009)
Unitate honetan, modu interaktiboan, berreketa eta erroketen arteko erlazioa aztertuko da. Erroketen eta berreketen propietateak eta eragiketak ikusiko ditugu.