El contenido de los textos narrativos y descriptivos [Gaztelania - LMH 3-4] (Proyecto Agrega)
Honako hauek lantzeko helburu didaktikoa: testuen helburua eta antolamendu-egitura.
Ezagutza mota: erazagutzailea, prozedurazkoa
LMH, 3-4.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak