Hitz bakoitza eta dagokion irudia lotu [Heziketa berezia - LMH] (: Proyecto Agrega, 2012)
Lau hitz erabiliko dira (zer, nor, non eta noiz) eta ikasleek dagozkien irudiekin lotu beharko dituzte. Era berean, irudi hauekin batera esaldi bat dago ikasleek hitz egokia errazago hauteman dezaten. Ikasleak irudian klik eginez gero, esaldia entzun egingo da.
Ikasgelan kontzepturik nagusienak azaldu ondoren erabil daiteke; bestela, berriz, ikasleek unitatea egin dezakete eta ondoren edukiak errepasatu edo argitu. Irakasleak erabakiko du unitateko ebaluazio-zatia autoebaluazio ariketa bezala erabili ala amaierako ebaluazio ariketa izan. Izatez, azkeneko zeregin horretarako diseinatu zen.
LMH - Heziketa berezia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak