Hitz bakoitza eta dagokion irudia lotu [Heziketa berezia - LMH] (: Proyecto Agrega, 2012)
Lau hitz erabiliko dira (zer, nor, non eta noiz) eta ikasleek dagozkien irudiekin lotu beharko dituzte. Era berean, irudi hauekin batera esaldi bat dago ikasleek hitz egokia errazago hauteman dezaten. Ikasleak irudian klik eginez gero, esaldia entzun egingo da.